Symptomer

kjenner du igjen ett eller fler symptom. les videre

Kjenner du igjen ett eller fler symtom?

Det er viktig å si at mor eller barn trenger ikke ha alle symptomene, det holder med 1-2.

Og hva er egentlig symptom? Jeg leser om mange som sier ammingen går greit. Baby har litt dårlig tak, gulper litt… ja så sover hun/han lite, helst på meg. Jeg kan ikke legge han/hun ned. Jeg har sikkert bare sterk uttdrivning fordi baby kaster seg bakover eller det renner melk fra munnviken…men ammingen går greit altså!

Fra slik jeg ser det så er det allerede mange symptomer her. En baby med optimalt sugetak vil ikke suge ytterst på brystvorten og den vil ikke komme ut med leppestiftform etter barnet er ferdig med å die. En baby med optimalt sugetak vil ha mye av brystet i munnen, dypt i halsen. Hvor sterk utdrivnen er skal ikke ha noe å si, melken skal heller ikke være i munnen, den skal rett ned i halsen.

Om ammingen går greit. ja da ser jeg for meg en mor som støvesuger med ungen hengende på brystet fordi vakuumet er sterkt. Jeg selv vet faktisk ikke hvordan det er å amme et barn uten tungebånd, fordi begge mine hadde det.

Kjenner du igjen noen symptom?

For eldre barn er symptomene annerledes

Voksne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: